Vår Søkemotoroptimering er IKKE For alle bedrifter.

Vi vil gjerne hjelpe alle som ber om vår hjelp til å lykkes på nett. Men vi velger klientene vi jobber med nøye, og har noen kriterier som må møtes for at vi skal kunne fortsette prosessen. Vi jobber bare med et begrenset antall klient om gangen for å sikre at vi gir alle våre kunder maksimal oppmerksomhet, noe som vil føre til at din bedrift lykkes optimalt.

Vi jobber med klienter som har:

  1. En bedrift som allerede er aktiv i sin bransje.
    Våre tjenester er for bedrifter som er etablert og bare trenger hjelp til å komme lenger, mye raskere.
  1. En jevn flyt av potensielle kunder. Det betyr at du får litt trafikk i dag og du utfører noe salg. Du kjører reklamer, du promoterer, og du selger tjenestene dine. Du trenger ikke å være et kjent merkenavn, men du må bare være tilstede på markedet ditt.
  2. Et godt, solid produkt og et godt rykte. Alt vi gjør sammen vil ikke bare gi deg flere salg og mer fortjeneste, men vi vil gjøre det på en måte som skaper massiv godvilje i markedet ditt.

Vi jobber ikke med:

  • Bli-Rik-Raskt nettsider
  • Erotiske nettsider
  • Helt nyoppstartede firma

Hvis du møte kriteriene over og ønsker å snakke personlig med oss om å skaffe deg utrolige resultater, vil vi gjerne sette av litt tid til deg.

Her er hvordan prosessen fungerer:

Først må du fylle ut vårt opplysningsskjema under.

Vi ønsker å vite hva du selger slik at vi få en idé om hva det er du ønsker å oppnå. Vi vil deretter vurdere mulighetene utifra ditt utgangspunkt og komme med tilpasset plan for å øke dine inntekter.

Etter at skjema er fylt ut vil vi ta kontakt med deg for videre gjennomgang.

Steps 1 of 3
0%
Fornavn*
Etternavn*
Epost*
Telefon*
Nettside*
Fortell oss om din bedrift*
Hvorfor bør dine kunder kjøpe av deg fremfor dine konkurrenter?*
Hvordan fungerer den typiske kjøpsprosessen? (Eks: Kunden ringer, fyller ut skjema for så å avtale møte)*
Hva er deres kortsiktige og langsiktige forretningsmål for din bedrift?*
Hvilke produkter og tjenester vil du selge mer av?*
Månedlig omsetning per kunde i gjennomsnitt:*
Hvem er din ideelle kunde?*
Hvor mye erfaring har din bedrift med SEO?*
IngenLittMye
Hvor mye har du investert i søkemotoroptimalisering tidligere?*
IngentingMindre enn 10 000,- pr månedMindre enn 20 000,- pr månedOver 20 000,. pr måned
Skriv inn alle søkeord som du kan komme på som du ønsker å målrette deg mot. (Søkeord er ord potensielle kunder skriver i Google som gjør at siden din kommer opp i søkefeltet. Eks: Snekker Oslo)*
Skriv ned spesifikke byer og områder du ønsker å målrette deg mot. Om du ønsker nasjonal målretting, skriv Norge
*
Hvor mange flere kunder ønsker du pr måned? Skriv ned et nummer.*
Driver du med andre former for markedsføring?*
SEO (Søkemotoroptimalisering)PPC (Pay Per Click)RTB (Real Time Bidding)VideomarkedsføringSosiale medierPrint, Radio, TV
Hva vil du si har vært din MEST effektive markedsføring/annonseringen?*
Hva vil du si har vært den MINST effektive markedsføringen/annonseringen?*
Har du et spesielt tilbud til nye kunder?*
Hvem er dine konkurrenter?*
Hva er ditt budsjett for å kunne tiltrekke deg nye kunder?*
Hva er dine største bekymringer ift. det å jobbe med et markedsføringsbyrå?*

Forklaringsvideo

animasjonsfilm

Lag en explainervideo til din bedrift

Ingenting er viktigere enn å skille seg ut i dagens marked. Med enorm konkurranse om kundene i de aller fleste sektorer blir dette imidlertid vanskeligere og vanskeligere. I tillegg blir konsentrasjonsevnen til forbrukere bare kortere og kortere. En studie fra Canada viste i 2015 at bare siden 2000 hadde konsentrasjonslengden (attention span) til forbrukere falt fra 12 sekunder til 8 sekunder. Tall som dette viser hvor utfordrende velfungerende markedsføring er. Dette er en av mange grunner til at forklaringsvideoer har blitt så populære markedsføringsverktøy. Og det kan godt hende at en slik film er akkurat det bedriften din trenger for å øke både konverteringer og omsetningen.

Hva er en forklaringsvideo?

En forklaringsvideo er en kort filmsnutt. Den er som oftest ikke lenger enn 1-3 minutter og er en animasjonsfilm som kan formidle nesten hva som helst. Bedrifter bruker slike filmer som markedsføringsverktøy for å fangene kundenes oppmerksomhet. Fordi forbrukere får så enormt mange inntrykk hver eneste dag blir det vanskeligere og vanskeligere å markedsføre på en effektiv måte. En forklaringsvideo benytter seg av en rekke forskjellige markedsføringsverktøy for å appellere til det riktige kundesegmentet på best mulig vis. Med en slik video er mulighetene uendelige. Dersom en bedrift har vanskelig for å formidle budskapet sitt kan en forklaringsvideo være perfekt. I en slik film brytes lange målsetningsplaner og ideologier ned i korte og konsise budskap. Og disse budskapene er det mye lettere for forbrukere å relatere til. Forklaringsvideoer brukes også ofte når en bedrift skal lansere et nytt produkt. I stedet for å lage en lang, tekstbasert og kjedelig nettside brukes animasjonsfilmen til å engasjere og overraske kundene. Forklaringsvideoer er blitt så populære fordi det viser seg at kundene som ser dem har lettere for å huske innholdet enn i tradisjonell reklame.

Hvordan kan en forklaringsvideo hjelpe din bedrift?

Det finnes egentlig ingenting en forklaringsvideo ikke kan hjelpe med. Uansett om selskapet deres er et veletablert konsern eller en nystartet småbedrift kan dette markedsføringsverktøyet gjøre utrolig mye for dere. Som nevnt over er dagens marked tøft å navigere i. Sosiale medier og søkemotorer er oversvømt av reklamer og kampanjer som kniver om kundenes oppmerksomhet. Har dere sett en nedgang i kundebasen deres de siste årene? Kanskje det er på tide å tenke litt utenfor boksen? Med en forklaringsvideo kan dere skape et nytt og bedre bilde av bedriften. Appeller til nye kundesegmenter og skap et unikt selskapsimage. Ved å komme med noe helt nytt i en forklaringsvideo kan dere være sikre på at dere vil bli lagt merke til.

Hvis dere er et selskap i oppstart kan en forklaringsvideo også være et perfekt markedsføringsverktøy. Få frem nøkkelverdiene til selskapet ved hjelp av lyd, bilder og film i animasjonsfilmen deres. Har dere et nyskapende og innovativt produkt er det ikke noe problem å veve dette inn i bedriftsbudskapet. Da vil kundene på bare noen få minutter få et overblikk av hvem dere er og hva dere kan hjelpe med.

Digital markedsføring på sitt beste

Det er en rekke fordeler med forklaringsvideoer som digital markedsføring. Den kanskje største av disse er den totale fleksibiliteten i produksjonen av en slik filmsnutt. Dere er på ingen måte begrenset til å bare bruke ord som formidlingsmedium. I stedet har dere muligheten til å benytte dere av samtlige visuelle verktøy som finnes. Har dere lyst på en kort animasjon av teknologien i produktet deres? Eller kanskje nøkkelverdiene til bedriften på faktiske nøkler? Når dere implementerer slike bilder stimulerer dere kundene deres på en helt annen måte. Mottakeren går umiddelbart inn i underholdningsmodus. Da hopper man på mange måter fram i markedsføringskøen. Man slipper å bruke mye tid på å overkomme skepsis eller å fange oppmerksomhet. Seeren blir dyttet rett inn i salget, nesten uten å være klar over det.

I tillegg til dette er det mulig å pakke store mengder med informasjon inn i en forklaringsvideo. Fordi forbrukeren slipper å bruke tid på å lese side etter side med kjedelig tekst kan dere slå til med budskapet deres umiddelbart. Så lenge språket som brukes er forholdsvis enkelt er det mulig å få med både produkt- eller tjeneste-info og selskapets mål eller visjoner. Dette er digital markedsføring på sitt beste.

Vi skaper tillitt mellom deg og dine kunder

For å skaffe varige og gode kunder er man avhengig av å skape tillit. En kunde kommer ikke til å kjøpe et produkt hvis hun eller han ikke stoler på produsenten. Fordi forklaringsvideoer av natur er underholdning kan man bruke både humor og ærlighet i stor grad. Og i veldig mye større grad enn man kan i tradisjonell markedsføring. Filmsnuttene kan for eksempel fortelle bedriftens historie, og få med både med- og motgang. Eller man kan fortelle om alle blunderne i utviklingen av et nytt produkt. Dersom man klarer å implementere slik ærlighet vil kundene få en sterkere tillit til selskapet på kortere tid. Det er gull verdt. Hvis dere kan klare å få kundene deres til å stole på dere i løpet av 2-3 minutter slipper dere å bruke enorme ressurser på kampanjer og reklame. Vi i Netpixel Media hjelper dere med å formulere budskapet deres på best mulig måte. Vi mener at tillit er en av de viktigste motivasjonene for forbrukere – og dermed for konvertering og omsetning.

Hvordan lages en forklaringsvideo?

For å lage en virkelig unik og god forklaringsvideo starter vi alltid med å utforme et mål med filmsnutten. Ønsker dere at kundene skal kjøpe et spesielt produkt? Vil dere sette bedriften i et nytt lys? Uansett hva dere er ute etter begynner produksjonen med svaret på et spørsmål. Deretter innhenter vi informasjon og utvikler et manus for å lage den perfekte forklaringsvideoen til budskapet deres. Når dette er klart setter vi i gang med animasjonen. Her settes bilder, film og tekst sammen til et godt stykke underholdning for kundesegmentet deres. Og når både vi og dere er fornøyde kan vi i Netpixel Media også hjelpe med den beste mulige markedsføringen av forklaringsvideoen deres. Uansett om dere er en stor eller liten bedrift er vi her for å skape den perfekte forklaringsvideoen for dere.

Prosessen når vi skal lage din unike animasjonsfilm

1. Briefsamtale
I en briefsamtale lærer vi mer om deres bedrift samt hvilke produkter, tjeneste eller budskap dere ønsker å formidle. Her går vi i dybden for å utarbeide målet med filmen samt hvilken målgruppe dere skal nå ut til.

2. Manus
Når vi har fått den kunnskapen vi trenger utvikler vi et første utkast av manus og storyboard. Her vil historien skapes og skisser av animasjonen vil lages for å gi et bilde på hvordan det ferdige produktet vil se. Vi utvilker også et utkast av voiceover slik at alt kan korrigeres før den går til produksjon. I denne delen kan du som kunde komme med tilbakemeldinger og forslag til endringer. Helt til du er 100% fornøyd.

3. Levering

Produktet blir levert til deg slik at du kan publisere den ut til dine kanaler.

Trenger du hjelp med eksponering og synlighet så er Netpixel media eksperter på youtube og søkemotoroptimalisering. Vi kan få din film eksponert for potensielle kunder som søker etter de tjenestene eller produktene dere leverer.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Siste artikler

sjekkliste animasjonsfilm

Viktige ting å huske på når du skal lage en animasjonsfilm

Animasjonsfilmer, eller forklaringsvideoer, har blitt svært populære og viktige verktøy innen digital markedsføring. I løpet av noen få minutter kan…
Les saken

Hva er en animasjonsfilm for bedrift?

5 grunner til at video er alfa omega i markedsføring

Vis alle artikler