Vår Søkemotoroptimering er IKKE For alle bedrifter.

Vi vil gjerne hjelpe alle som ber om vår hjelp til å lykkes på nett. Men vi velger klientene vi jobber med nøye, og har noen kriterier som må møtes for at vi skal kunne fortsette prosessen. Vi jobber bare med et begrenset antall klient om gangen for å sikre at vi gir alle våre kunder maksimal oppmerksomhet, noe som vil føre til at din bedrift lykkes optimalt.

Vi jobber med klienter som har:

  1. En bedrift som allerede er aktiv i sin bransje.
    Våre tjenester er for bedrifter som er etablert og bare trenger hjelp til å komme lenger, mye raskere.
  1. En jevn flyt av potensielle kunder. Det betyr at du får litt trafikk i dag og du utfører noe salg. Du kjører reklamer, du promoterer, og du selger tjenestene dine. Du trenger ikke å være et kjent merkenavn, men du må bare være tilstede på markedet ditt.
  2. Et godt, solid produkt og et godt rykte. Alt vi gjør sammen vil ikke bare gi deg flere salg og mer fortjeneste, men vi vil gjøre det på en måte som skaper massiv godvilje i markedet ditt.

Vi jobber ikke med:

  • Bli-Rik-Raskt nettsider
  • Erotiske nettsider
  • Helt nyoppstartede firma

Hvis du møte kriteriene over og ønsker å snakke personlig med oss om å skaffe deg utrolige resultater, vil vi gjerne sette av litt tid til deg.

Her er hvordan prosessen fungerer:

Først må du fylle ut vårt opplysningsskjema under.

Vi ønsker å vite hva du selger slik at vi få en idé om hva det er du ønsker å oppnå. Vi vil deretter vurdere mulighetene utifra ditt utgangspunkt og komme med tilpasset plan for å øke dine inntekter.

Etter at skjema er fylt ut vil vi ta kontakt med deg for videre gjennomgang.

Steps 1 of 3
0%
Fornavn*
Etternavn*
Epost*
Telefon*
Nettside*
Fortell oss om din bedrift*
Hvorfor bør dine kunder kjøpe av deg fremfor dine konkurrenter?*
Hvordan fungerer den typiske kjøpsprosessen? (Eks: Kunden ringer, fyller ut skjema for så å avtale møte)*
Hva er deres kortsiktige og langsiktige forretningsmål for din bedrift?*
Hvilke produkter og tjenester vil du selge mer av?*
Månedlig omsetning per kunde i gjennomsnitt:*
Hvem er din ideelle kunde?*
Hvor mye erfaring har din bedrift med SEO?*
IngenLittMye
Hvor mye har du investert i søkemotoroptimalisering tidligere?*
IngentingMindre enn 10 000,- pr månedMindre enn 20 000,- pr månedOver 20 000,. pr måned
Skriv inn alle søkeord som du kan komme på som du ønsker å målrette deg mot. (Søkeord er ord potensielle kunder skriver i Google som gjør at siden din kommer opp i søkefeltet. Eks: Snekker Oslo)*
Skriv ned spesifikke byer og områder du ønsker å målrette deg mot. Om du ønsker nasjonal målretting, skriv Norge
*
Hvor mange flere kunder ønsker du pr måned? Skriv ned et nummer.*
Driver du med andre former for markedsføring?*
SEO (Søkemotoroptimalisering)PPC (Pay Per Click)RTB (Real Time Bidding)VideomarkedsføringSosiale medierPrint, Radio, TV
Hva vil du si har vært din MEST effektive markedsføring/annonseringen?*
Hva vil du si har vært den MINST effektive markedsføringen/annonseringen?*
Har du et spesielt tilbud til nye kunder?*
Hvem er dine konkurrenter?*
Hva er ditt budsjett for å kunne tiltrekke deg nye kunder?*
Hva er dine største bekymringer ift. det å jobbe med et markedsføringsbyrå?*

SEO – SØKEMOTOROPTIMALISERING

søkemotoroptimalisering

Det finnes tusenvis av produkt- og tjenestetilbydere på internett og konkurransen for å rangere høyt i organiske søkemotortreff er beinhard. Netpixel Media hjelper bedriften din med optimalisering for søkemotorer. Vi gjør en grundig vurdering av hvor forbedringspotensialet deres ligger og implementerer endringene for dere. Deretter analyserer vi resultatene og hjelper din bedrift til å bli nummer én.

Få en gratis SEO rapport

Hva er SEO?

SEO er søkemotoroptimalisering. Dette betyr å optimalisere en nettside slik at den rangerer høyt i resultatene på søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Når en bruker skriver inn et nøkkelord i Google får de opp en rekke organiske resultater. Dette er de nettsidene som søkemotoren har kalkulert at samsvarer best med brukerens forespørsel. Søkemotorene bestemmer hvilke nettsider som skal ligge hvor i resultatene på bakgrunn av informasjon samlet inn av søkemotorer. Disse Internett-botene surfer de forskjellige sidene på nettet og henter inn informasjon som analyseres av søkemotorene. Deretter indekseres de forskjellige sidene og blir rangert etter denne scoren. Det hjelper ikke om du har den beste løsningen på kundens problem hvis bedriftens nettside ikke er optimalisert for søkemotorer. På Netpixel Media har vi en god forståelse av hvordan en slik optimalisering gjennomføres og implementeres.

Derfor er SEO så viktig for at din bedrift skal lykkes

Hva gjør en potensiell kunde når de trenger en løsning på et problem? For de aller fleste vil svaret være å søke på nett. Om det er en tjeneste eller et produkt bedriften din selger kan dere uansett regne med at konverteringene deres hovedsakelig kommer fra søkemotorer. Men dersom dere har en lav score hos de forskjellige søkemotorene vil dere være usynlige for kundene. Og i et svært kompetitivt marked er det ingenting som er viktigere enn synlighet. En fantastisk markedsføring kan potensielt være bortkastet dersom den ikke synes. Det viser seg at nesten 50% av klikkene på Google går til den øverste linken i et organiske søket. Rundt 15% trykker på den andre, og litt under 10% trykker på den tredje. Altså går 75% av kundetrafikk til de tre første treffene i en søkemotor. Da er det kritisk at nettsiden til din bedrift er optimalisert for SEO slik at dere ikke mister denne enormt viktige trafikken. Men det er vanskelig å rangere høyt på Google og Yahoo om man ikke vet hvordan SEO fungerer. Netpixel Media spesialiserer seg på søkemotoroptimalisering og løfter bedriften din ut av skyggene og inn i søkelyset.

Søkeordsanalyse – vårt viktigste verktøy

I Netpixel Media gjennomfører vi en grundig søkeordsanalyse helt i begynnelsen av SEO-prosessen. Dersom bedriften din skal rangere høyt innen en spesifikk industri er det essensielt å vite hva kundene deres søker etter. Disse søkene kan være enkeltord eller fraser – og som oftest er de en kombinasjon av begge deler. Når søkerobotene surfer nettet leter de etter søkeord, både én og én, og i kombinasjon med hverandre. Hvis robotene surfer en nettside som mangler søkeordene brukerne søker etter vil nettsiden få en lav rangering. Vi analyserer hva kundene deres søker etter og hvordan de gjør det. Det er svært viktig å skape et helhetlig bilde av hvem kunden er og hva de leter etter. Deretter optimaliserer vi bedriftens nettside ved å implementere disse søkeordene på en naturlig måte i tekstene deres. Ettersom søkerobotene ser at nettsiden deres blir mer relevant for brukernes søk vil dere begynne å rangere høyere i de organiske resultatene.

Vi bygger autoriteter

Dersom dere ønsker at bedriften deres skal bli en autoritet innen industrien er det kritisk å jobbe mot optimal SEO. Ved å gjøre en omfattende vurdering av landskapet innen deres sektor bygger Netpixel Media autoriteter på nett med SEO. Målet er til enhver tid å skape autoriteter i søkemotorenes øyne. Det er ikke nok å være kjent blant faste kunder. For å vokse som bedrift er det kritisk at dere generer nye også. Og ved å rangere så høyt som mulig i søkemotorer vil autoriteten deres vokse. Brukerne av etablerte søkemotorer som Google og Bing stoler på at treffene de får opp er relevante. Derfor sørger søkemotor-selskapene for å utvikle stadig mer avanserte algoritmer som gir brukerne deres så riktige resultater som mulig. Men det er viktig å huske på at ingen av søkemotorene er mennesker. Derfor er det viktig å optimalisere nettsiden deres slik at søkerobotene forstår innholdet.

Blogg og aktivitet på sosiale medier med SEO i bakhodet

Søkemotorenes algoritmer handler ikke utelukkende om nøkkelord og og brukerens forespørsel. Da ville SEO vært svært enkelt. En hvilken som helst nettside stappfull av nøkkelordene søkerobotene leter etter kunne ha fått førsteplassen i de organiske søkene. Men slik er det ikke. Det er en rekke andre faktorer som spiller inn i Google og Yahoo’s beregninger. I tillegg til nøkkelordanalyse gjør også Netpixel Media en vurdering av bedriftens tilstedeværelse i sosiale medier. Dersom du skal bevise for søkemotorene at du er en ekspert og en autoritet avhenger dette av at du er synlig over hele nettet. Ved å publisere innlegg på sosiale medier viser du Google og Bing at du er aktiv på nettet og en viktig aktør i sektoren. I tillegg til en sterk tilstedeværelse på sosiale medier er det også viktig for SEO å ha en god og jevnlig oppdatert bedriftsblogg. Fordi søkerobotene leter etter nøkkelord på nettsidene deres holder det ikke med et par korte forklaringer hvis dere vil rangere høyt. Dersom dere skal lykkes med SEO må dere gi søkerobotene nok informasjon til søkemotorenes analyser. I Netpixel Media hjelper vi dere med å velge ut hvilke nøkkelord dere bør bruke i bloggen deres. Dette handler også om å ha en god forståelse av og lang erfaring med hvordan man genererer naturlig innhold til en bedriftsblogg.

Lenkebygging med Netpixel Media

Dette er et av de mest krevende områdene innen SEO som de aller fleste bedrifter trenger hjelp med. Alle nettsider får tildelt en autoritet-styrke fra søkemotorene basert på informasjons-analyser. En svært viktig faktor i kalkulasjonen av denne autoriteten er hvor mange nettsteder som lenker tilbake til deres bedrift. I Netpixel Media har vi lang erfaring med grundig og lovlig lenkebygging. Vi identifiserer hvilke nettsider bedriften deres vil vinne på å ha lenker hos og gjør nettverk-arbeidet for dere. Dersom dette ikke gjøres på riktig måte kan det fort straffe seg og senke autoritet-scoren hos søkemotorene. Derfor sørger vi for at all lenkebygging gjøres på riktig måte slik at det vil lønne seg for bedriften deres. Fordi denne biten av SEO er en tidskrevende og vanskelig jobb må den gjøres riktig fra dag én.

Netpixel Media hjelper din bedrift med samtlige aspekter av søkemotor-optimalisering. Vi vurderer forbedringspotensialet deres og gjør den enorme jobben SEO er for dere. Ta kontakt for en uforpliktende samtale dersom du lurer på hvordan Netpixel Media kan hjelpe din bedrift til å bli nummer én. Det finnes ingenting viktigere enn å rangere høyt i søkemotorenes organiske søk for å generere nye kunder, bedre konverteringer og øke omsetningen i bedriften deres.

 

Siste artikler

sjekkliste animasjonsfilm

Viktige ting å huske på når du skal lage en animasjonsfilm

Animasjonsfilmer, eller forklaringsvideoer, har blitt svært populære og viktige verktøy innen digital markedsføring. I løpet av noen få minutter kan…
Les saken

Hva er en animasjonsfilm for bedrift?

5 grunner til at video er alfa omega i markedsføring

Vis alle artikler