Vår Søkemotoroptimering er IKKE For alle bedrifter.

Vi vil gjerne hjelpe alle som ber om vår hjelp til å lykkes på nett. Men vi velger klientene vi jobber med nøye, og har noen kriterier som må møtes for at vi skal kunne fortsette prosessen. Vi jobber bare med et begrenset antall klient om gangen for å sikre at vi gir alle våre kunder maksimal oppmerksomhet, noe som vil føre til at din bedrift lykkes optimalt.

Vi jobber med klienter som har:

  1. En bedrift som allerede er aktiv i sin bransje.
    Våre tjenester er for bedrifter som er etablert og bare trenger hjelp til å komme lenger, mye raskere.
  1. En jevn flyt av potensielle kunder. Det betyr at du får litt trafikk i dag og du utfører noe salg. Du kjører reklamer, du promoterer, og du selger tjenestene dine. Du trenger ikke å være et kjent merkenavn, men du må bare være tilstede på markedet ditt.
  2. Et godt, solid produkt og et godt rykte. Alt vi gjør sammen vil ikke bare gi deg flere salg og mer fortjeneste, men vi vil gjøre det på en måte som skaper massiv godvilje i markedet ditt.

Vi jobber ikke med:

  • Bli-Rik-Raskt nettsider
  • Erotiske nettsider
  • Helt nyoppstartede firma

Hvis du møte kriteriene over og ønsker å snakke personlig med oss om å skaffe deg utrolige resultater, vil vi gjerne sette av litt tid til deg.

Her er hvordan prosessen fungerer:

Først må du fylle ut vårt opplysningsskjema under.

Vi ønsker å vite hva du selger slik at vi få en idé om hva det er du ønsker å oppnå. Vi vil deretter vurdere mulighetene utifra ditt utgangspunkt og komme med tilpasset plan for å øke dine inntekter.

Etter at skjema er fylt ut vil vi ta kontakt med deg for videre gjennomgang.

Steps 1 of 3
0%
Fornavn*
Etternavn*
Epost*
Telefon*
Nettside*
Fortell oss om din bedrift*
Hvorfor bør dine kunder kjøpe av deg fremfor dine konkurrenter?*
Hvordan fungerer den typiske kjøpsprosessen? (Eks: Kunden ringer, fyller ut skjema for så å avtale møte)*
Hva er deres kortsiktige og langsiktige forretningsmål for din bedrift?*
Hvilke produkter og tjenester vil du selge mer av?*
Månedlig omsetning per kunde i gjennomsnitt:*
Hvem er din ideelle kunde?*
Hvor mye erfaring har din bedrift med SEO?*
IngenLittMye
Hvor mye har du investert i søkemotoroptimalisering tidligere?*
IngentingMindre enn 10 000,- pr månedMindre enn 20 000,- pr månedOver 20 000,. pr måned
Skriv inn alle søkeord som du kan komme på som du ønsker å målrette deg mot. (Søkeord er ord potensielle kunder skriver i Google som gjør at siden din kommer opp i søkefeltet. Eks: Snekker Oslo)*
Skriv ned spesifikke byer og områder du ønsker å målrette deg mot. Om du ønsker nasjonal målretting, skriv Norge
*
Hvor mange flere kunder ønsker du pr måned? Skriv ned et nummer.*
Driver du med andre former for markedsføring?*
SEO (Søkemotoroptimalisering)PPC (Pay Per Click)RTB (Real Time Bidding)VideomarkedsføringSosiale medierPrint, Radio, TV
Hva vil du si har vært din MEST effektive markedsføring/annonseringen?*
Hva vil du si har vært den MINST effektive markedsføringen/annonseringen?*
Har du et spesielt tilbud til nye kunder?*
Hvem er dine konkurrenter?*
Hva er ditt budsjett for å kunne tiltrekke deg nye kunder?*
Hva er dine største bekymringer ift. det å jobbe med et markedsføringsbyrå?*

Sosiale medier

sosiale medier management

 

Sosiale medier har tatt over for både nyheter og tradisjonell markedsføring på verdensbasis.

I den teknologiske verdenen vi lever i er det ikke lenger mulig å gro til bedriftens fulle potensiale uten sosiale medier. De aller fleste av kundene til en hvilken som helst bedrift vil bruke en eller annen form for sosial plattform. Og det bør man benytte seg av når man skal markedsføre.

Facebook har 1,7 milliarder aktive brukere. Det er nesten en fjerdedel av hele verdenspopulasjonen. I Norge har 3,3 millioner personer over 18 år en Facebook-konto. Det er rundt 60% av hele Norges befolkning.

Instagram har 500 millioner brukere på verdensbasis og 1.7 millioner brukere over 18 år i Norge. Med andre ord: det finnes ikke noe bedre sted å markedsføre enn på sosiale medier.

Dersom bedriften klarer å identifisere de viktigste kundegruppene vil Facebook, Instagram, Twitter og YouTube være formidlingskanaler med enormt potensiale.

Men det at sosiale medier har så utrolig mange brukere skaper også en enorm utfordring for markedsføringen.

Hvordan skal dere nå fram til de riktige kundene? Hvordan skal bedriften deres skille seg ut?

Jo flere brukere en sosial plattform har, jo mer utfordrende blir det å nå fram med markedsføringen.

Det er enorm reklame-konkurranse på sosiale medier. Og å bruke disse plattformene på riktig måte krever grundig forståelse, god markeds-research og massevis av tid. Kanskje er det på tide for bedriften deres å kontakte et profesjonelt firma som spesialiserer seg på markedsføring i sosiale medier?

Her er noen av tingene Netpixel Media kan hjelpe dere med.

Administrasjon av sosiale medier

For å bygge en tilstedeværelse på sosiale medier er det kritisk at de forskjellige bedriftskontoene oppdateres kontinuerlig. Den gjennomsnittlige oppmerksomheten til forbrukere minker fra år til år. Dette har blitt så ekstremt at det per i dag er snakk om så lite som noen få sekunder. Da holder det ikke med en oppdatering i ny og ne. Undersøkelser av levetiden til et innlegg på sosiale medier viser eksempelvis at på Facebook-innlegg forsvinner etter rundt to timer. Så hvis dere skal nå fram til publikummet deres må dere være aktive. Og dere må være aktive til riktig tid.

Denne typen administrasjon av sosiale medier er ekstremt tidkrevende. Spesielt dersom dere har mer enn én aktiv konto. Det er helt vanlig for en bedrift å markedsføre både på Facebook, Twitter og Instagram. Kanskje også med videosnutter på Youtube. Men dersom dere skal være aktive på alle tre-fire plattformer til enhver tid vil dette ta mange timer hver eneste uke. For ikke å snakke om tiden det vil ta å analysere hvordan innleggene gjør det og å bruke denne informasjonen til å nå frem til flere potensielle kunder. I Netpixel Media har vi lang erfaring med administrasjon av sosiale medier. Vi gjør denne enorme jobben for dere, slik at dere kan fokusere på arbeidsoppgavene i bedriften.

Reklame på sosiale medier

Markedsføring på sosiale medier er helt nødvendig i den teknologiske verdenen vi lever i. Forbrukere blir stadig mer skeptiske til tradisjonell reklame og markedsføring. Og fordi oppmerksomheten til brukerne blir kortere og kortere må reklame skreddersys til disse potensielle kundene. Men hvordan gjør man egentlig det? Hvordan ser en reklame for en sosial plattform ut? Generelt sett er denne typen markedsføring nødt til å bevege seg i stadig nye retninger. Dette ser man på ting som levende bilder i reklameføringen på sosiale medier. Eller bruken av humor og animasjoner for å formidle budskap. Men selv om man klarer å lage den perfekte reklamen eller markedsføringskampanjen til sosial media er det fortsatt én stor ting som gjenstår. Man må gjøre reklamen synlig. Og det er en kunst.

Hvem er kundene deres? Hvilke sosiale plattformer bruker de? Og ikke minst: Til hvilke tider av døgnet befinner de seg på sosiale medier? For at markedsføring på Facebook, Instagram eller Twitter skal fungere må den være detalj-målrettet. Det holder ikke å publisere en reklame som vises til hele Norges befolkning og kjører 24 timer i døgnet. I alle fall vil det koste bedriften veldig mye mer enn det burde gjøre. Dersom en reklame på sosiale plattformer skal nå fram må man være svært spesifikk. Man må rette markedsføringen mot akkurat den kundegruppen man ønsker å nå. Og dette krever igjen store mengder markedsdata og –analyse. I Netpixel Media vet vi hvordan man skal markedsføre på sosiale medier. Og vi kan hjelpe dere med hele prosessen; fra tegnebordet til analyse av publiserte reklamer.

Trenger dere hjelp med sosiale medier?

Kanskje dere allerede har et team dedikert til markedsføring og sosiale medier i bedriften? Da har dere tatt et stort steg i riktig retning. Allikevel er det ikke alle bedrifter som får til å bygge en sterk tilstedeværelse på sosiale medier. Det er i alle fall svært krevende å nå det virkelige potensialet markedsføring på sosiale plattformer egentlig har. For å få til dette trenger man spisskompetanse og erfaring. Man må kjenne kundene. Og man må vite hvordan de oppfører seg og hva de ser etter på sosiale medier.

Dersom dere ikke har et team spesifikt for markedsføring på sosiale medier kan det hende at dere trenger hjelp. Opplever dere lav konvertering? Da er det mulig at dere ikke retter dere mot riktig kundegruppe, på riktig tid av døgnet. Som oftest har forbrukere et helt annet adferdsmønster på sosiale medier enn de har i for eksempel en butikk. Det er fordi disse potensielle kundene er i en helt annen modus når de sitter på Facebook eller Twitter. En konsulent for sosiale medier kan hjelpe dere med å navigere de forskjellige plattformene. Med en slik konsultasjon vil vi analysere hvilke områder som har størst forbedringspotensial. Og vi vil gå gjennom de reelle nødvendige kostnadene for å nå målsetningene.

Google Adwords og sosiale medier

Google Adwords er en reklame-plattform som drives av Google. I 2015 tjente Google nesten 52 millioner dollar på Adwords-inntekter. Verktøyet tilbyr såkalte PPC-kampanjer – eller betal per klikk (pay per click). Dette er reklamene du ser øverst i Googles søkefelt, før de organiske søkeresultatene. Men dette er også reklamene forbrukere ser når de er på sosiale medier. Med Google Adwords kan du benytte deg av Google’s Display Network, som blant annet inkluderer Facebook. Du kan velge at reklamene du kjører via Adwords skal vises til relevante brukere når de er på sosiale plattformer. Dette er et fantastisk verktøy fordi det gir deg muligheten til å skape svært målrettede kampanjer i henhold til markedsanalysene deres.

På lik linje med de sosiale plattformene avhenger imidlertid også Google Adwords-suksess av svært spissfokusert markedsføring. Det krever en omfattende kampanje med riktige nøkkelord, riktige tider av døgnet, og riktige geografiske avgrensinger for reklamene. Det er kun på denne måten at bedriften vil kunne bruke Adwords til å nå fram til potensielle kunder. Netpixel Media spesialiserer seg på markedsføring via Google Adwords. Dette er et krevende verktøy som det er lurt å få profesjonelle til å navigere gjennom. Vi hjelper dere med å identifisere relevante nøkkelord og skaper kampanjer med høyest mulig konvertering for lavest mulig pris.

Utvikling og design av nettsider for sosiale medier

For å lykkes med markedsføring på sosiale medier er dere avhengige av å ha en optimalisert nettside – og spesielt for mobile plattformer. Dere kan ha en fantastisk reklame og rette den mot det perfekte publikummet, men hvis nettsiden faller igjennom følger konverteringen like etter. Nettsider for mobil må være oversiktlige, lette å navigere, og formidle bedriftens budskap på kort tid. Og akkurat som markedsføringskampanjene bør den mobile nettsiden være så rettet mot det relevante publikummet som mulig. Her kan det være lurt med morsomme animasjoner, lite tekst, og slående visuelle virkemidler. I tillegg til dette må nettsiden deres være søkemotoroptimalisert (SEO). Det betyr at den inneholder tekst som stemmer overens med det brukerne søker etter. I Netpixel Media hjelper vi dere med SEO slik at bedriften blir så synlig som mulig. Sammen med administrasjon av og markedsføring på sosiale plattformer løfter vi deres bedrift til dens fulle potensiale.

Siste artikler

sjekkliste animasjonsfilm

Viktige ting å huske på når du skal lage en animasjonsfilm

Animasjonsfilmer, eller forklaringsvideoer, har blitt svært populære og viktige verktøy innen digital markedsføring. I løpet av noen få minutter kan…
Les saken

Hva er en animasjonsfilm for bedrift?

5 grunner til at video er alfa omega i markedsføring

Vis alle artikler